donderdag 8 augustus 2019

Wild Woman Wonders

Het experiment: zomaar ontstaan, Wild Woman Wonders, een soort omslag, rok, kraag, waarmee je uiting geeft aan je vrouwelijkheid!

Een bovenrand van handgesponnen en gehaakte of gebreide wol, en daaronder bijzondere reepjes stof of andere wollen of handgemaakte zaken...

Sommige zijn wildgekleurd, en hebben een sluitbloem, ze zijn verstelbaar, andere hebben een rijgdraad, extra sexy


Lapjes waar ik nooit afscheid van kon nemen, sjaals, een geweldige jurk die niet meer paste, kinderpyjama's, een zijden lap of broek die supermooi was maar niet draagbaar....


Daartussen Wensleydalekrullen, kralenkoorden, artyarnkoorden, glitterorganza, zacht fluwelen streelreepjes, soms zelfs een verborgen kraal of parel, you name it!


En zelfs kunstbont! Sappig! Geweldig op een effen jurk, maar ook over een simpel katoenen rokje, of zelfs met een kort broekje eronder, of niets natuurlijk! ;-) 

En op een eenvoudig shirt of bloesje is het een eyecatcher kraag! Ik heb er maar een paar gemaakt, eerst kijken of er meer godinnen zijn die hier blij van worden! Elk item is uniek, en ze gaan mee naar Lorelei 20 augustus...De Biodanza Sisters waren er heel enthousiast over! 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten